Szörpjeink főzés nélküli hőkezeléssel készülnek, így próbálva megőrizni a lehető legtöbb beltartalmi értéket. A gyümölcsökből préseléssel nyerjük a levet, amelyet nem szűrünk, így az rostokban gazdag. A gyümölcslében lévő pektineket lebontva a gyümölcstartalmat a bogyósgyümölcsök esetében is megtudtuk emelni 40-ről 50-60 %ra. Ezek után a gyümölcslé mellett csupán cukrot és citromsavat tartalmaznak.
1:7 arányú higítást ajánlunk
Szörpjeink főzés nélküli hőkezeléssel készülnek, így próbálva megőrizni a lehető legtöbb beltartalmi értéket. A gyümölcsökből préseléssel nyerjük a levet, amelyet nem szűrünk, így az rostokban gazdag. A gyümölcslében lévő pektineket lebontva a gyümölcstartalmat a bogyósgyümölcsök esetében is megtudtuk emelni 40-ről 50-60 %ra. Ezek után a gyümölcslé mellett csupán cukrot és citromsavat tartalmaznak.
1:7 arányú higítást ajánlunk