Fiskus Béla és családja szőlő- és almaültetvényéről származó nedű, ez a NATÚRLÉ. A gyümölcslé helyben termett gyümölcs felhasználásával készül, csak a gyümölcs vagy a zöldség levét tartalmazza.
Adható időseknek, babáknak, fiataloknak, középkorúaknak: szóval mindenkinek.
A Natúrlé kizárólag a gyümölcs vagy a zöldség levét tartalmazza, és nincs szűrve sem. Egészen megváltozik az ember véleménye az almaléről, ha megkóstolja. Ezért is született meg a Natúrlé kifejezés a termékre, mert ez igazán 100%: CSAK gyümölcslé.
A technológia elmélete egyszerű: a hidegen préselt gyümölcslevet megközelítőleg 80 fokra hevítve 5 literes aszeptikus csapos zacskóba töltjük le. Így az élesztőgombák elpusztulnak, de a lé vitamin- és ásványianyag tartalma nem sérül. Tartósítószert nem használunk, a hevítés tartósítja a terméket.