Üdvözöljük a R.E.L.É.11 előrendelő felületén! Aktualitások a "Rendelj Termelőit" Facebook csoportban: https://www.facebook.com/groups/436166573853441/

R.E.L.É. 11

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
 2024.03.12

Hogyan rendelhetek?

  1. A R.E.L.É. 11 bevásárlóközösségen keresztül történő vásárláshoz először regisztrálnod kell.
  2. Az aktuálisan megvásárolható termékek listáját minden héten hétfőn reggel 10-ig frissítjük és hírlevelet küldünk: emlékeztetőül, hogy ne felejts el időben rendelni, és hogy tájékoztassunk az aktuális információkról. 
  3. Hétfőn 10:00 és kedd éjfél között jelentkezz be a webshopba és rendeld meg a kívánt termékeket.
    A termékkiválasztást segíti:
    - Az oldal tetéjén található Vásárlás menüpont, ahol terméktípusokra kereshetsz, vagy
    - kattints a Termelők menüpontra, ha tudod, hogy kitől rendelnél.
    - Ha célzottan kívánsz vásárolni, írd be a kereső mezőbe.
  4. A rendelés leadási határideje: kedd 24:00. Addig bármikor módosíthatsz a rendeléseden, nem szükséges véglegesíteni a rendelést. Ami a Kosaradban található kedd éjfélkor, az válik a végleges rendeléseddé. "KÜLDÉS" - IKON NINCS. 
  5. A rendelésedről visszaigazoló e-mailt kapsz szerdán (reggel 8:00 ig) - amennyiben ezt nem kaptad meg, mindenképp jelezd felénk a novumhungaria@gmail.com e-mail címen, vagy sms-ben a 06-20-315-6132 számra
  6. A rendelésedet az oldal láblécen felsorolt helyszínek és időpontok közül a neved után kezdőbetűvel jelzetten veheted át. 
  7. A rendelésedet átvételkor készpénzben tudod kifizetni a termelőnek/integrátornak, vagy a terminállal rendelkező termelőknél bankkártyával is fizethetsz.
  8. Ha valamilyen oknál fogva időközben változás történik az életedben és nem tudsz az átadáskor eljönni a rendelésedért, mindenképp jelezd nekünk a novumhungaria@gmail.com e-mail címre, találunk rá megoldást, hogyan jusson el hozzád.