Üdvözöljük a R.E.L.É.11 előrendelő felületén!
Aktualitások a "Rendelj Termelőit" Facebook csoportban: https://www.facebook.com/groups/436166573853441/Gyümölcstartalom: 75% Imre családi gazdaság áfonya lekvárja Lekvárjaink rövid főzési idővel (kivétel a kajszibarack és a szilva), magas gyümölcstartalommal TARTÓSÍTÓSZER NÉLKÜL készülnek. A tartósítás feladatát csupán hő látja el. Ennek “hátránya”, hogy a lekvárokat kibontás után gyorsan el kell fogyasztani, ill. hűtőben tárolni. Azt hiszem az előbbi követelmény nem fog kedves vevőim nehezére esni. Lekvárjainkban a gyümölcsön és a cukron kívül más adalékot nem használunk, csupán alacsony pektintartalmú gyümölcsökhöz használunk kis mennyiségben teljesen természetes gyümölcspektint.
A berkenye erősen erősen karakteres ízét, 15% nektarinnal tompítottuk. Imre családi gazdaság berkenye lekvárja Lekvárjaink rövid főzési idővel (kivétel a kajszibarack és a szilva), magas gyümölcstartalommal TARTÓSÍTÓSZER NÉLKÜL készülnek. A tartósítás feladatát csupán hő látja el. Ennek “hátránya”, hogy a lekvárokat kibontás után gyorsan el kell fogyasztani, ill. hűtőben tárolni. Azt hiszem az előbbi követelmény nem fog kedves vevőim nehezére esni. Lekvárjainkban a gyümölcsön és a cukron kívül más adalékot nem használunk, csupán alacsony pektintartalmú gyümölcsökhöz használunk kis mennyiségben teljesen természetes gyümölcspektint.
Azt hiszem a legértékesebb lekvárunk, mellyel sok vásárlónk vágyát elégítjük ki. Hála a gépesített paszírozásnak nem kell horrorisztikus áron adnunk, sőt.
Összetétel: 99% eper, gyümölcspektin Imre családi gazdaság cukormentes eper lekvárja HOZZÁADOTT ÉDESÍTŐSZER NÉLKÜLI LEKVÁROK: Cukorbeteg vevőinkre gondolva lekvárjainkat hozzáadott cukor nélküli változatban is készítjük. Mivel az édesítőszerek alkalmazásához vevőink részéről különböző elvárásokkal szembesültünk, mind mennyiség, mind fajta tekintetében, ezért ezekhez a termékekhez semmilyen édesítőszert sem teszünk. Így a vevőre bízzuk az ízlésének megfelelő édesítést. Ezen termékeink egy átlagos ízlésű fogyasztó számára valószínűleg túl savanyúnak fognak tűnni, ezért javasoljuk is édesítőszer használatát. Persze sokan vannak, akik szerint a gyümölcs valódi zamatát bűn lenne bárminemű édesítőszerrel elnyomni. Ez utóbbi megfogalmazással szilvalekvárunk esetében mi is egyetértünk. A kb. 20 órás főzés során harmadára sűrített lekvár csupán a gyümölcsben lévő fruktóztól finom édes.
Összetétel: 99 % gyümölcs (fekete- és pirosribizli, szeder, málna), gyümölcspektin Imre családi gazdaság erdei gyölcs lekvárja HOZZÁADOTT ÉDESÍTŐSZER NÉLKÜLI LEKVÁROK Cukorbeteg vevőinkre gondolva lekvárjainkat hozzáadott cukor nélküli változatban is készítjük. Mivel az édesítőszerek alkalmazásához vevőink részéről különböző elvárásokkal szembesültünk, mind mennyiség, mind fajta tekintetében, ezért ezekhez a termékekhez semmilyen édesítőszert sem teszünk. Így a vevőre bízzuk az ízlésének megfelelő édesítést. Ezen termékeink egy átlagos ízlésű fogyasztó számára valószínűleg túl savanyúnak fognak tűnni, ezért javasoljuk is édesítőszer használatát. Persze sokan vannak, akik szerint a gyümölcs valódi zamatát bűn lenne bárminemű édesítőszerrel elnyomni. Ez utóbbi megfogalmazással szilvalekvárunk esetében mi is egyetértünk. A kb. 20 órás főzés során harmadára sűrített lekvár csupán a gyümölcsben lévő fruktóztól finom édes.
Összetétel: 99 % feketeribizli, gyümölcspektin Imre családi gazdaság feketeribizli lekvárja. HOZZÁADOTT ÉDESÍTŐSZER NÉLKÜLI LEKVÁROK Cukorbeteg vevőinkre gondolva lekvárjainkat hozzáadott cukor nélküli változatban is készítjük. Mivel az édesítőszerek alkalmazásához vevőink részéről különböző elvárásokkal szembesültünk, mind mennyiség, mind fajta tekintetében, ezért ezekhez a termékekhez semmilyen édesítőszert sem teszünk. Így a vevőre bízzuk az ízlésének megfelelő édesítést. Ezen termékeink egy átlagos ízlésű fogyasztó számára valószínűleg túl savanyúnak fognak tűnni, ezért javasoljuk is édesítőszer használatát. Persze sokan vannak, akik szerint a gyümölcs valódi zamatát bűn lenne bárminemű édesítőszerrel elnyomni. Ez utóbbi megfogalmazással szilvalekvárunk esetében mi is egyetértünk. A kb. 20 órás főzés során harmadára sűrített lekvár csupán a gyümölcsben lévő fruktóztól finom édes.
Igazi kuriózum. Semmivel össze nem téveszthető íz. Enyhe fanyarságát nem nyomja el a csupán 30 % cukor. Ilyet boltban nem kapni, de máshol sem nagyon.
A Pomázi Dolinai úti gyümölcsös napsütötte dombtetőn érlelt barackokból főzve. Összetétel: 80% barack, 20% cukor - Az igazán érett barackhoz ennyi bőven elegendő! Klasszikus lekvár. Palacsintába, piskótába szinte pótolhatatlan.
80% sárgabarack, 20% cukor - mert ennyi bőven elég. A többit a nap tette bele!